Yusuf Kaplan Yeni Şafak Gazetesi

Korku ile umut arasında direniş ve dirilişe öncülük etmek…

Bugün bayram. Kurban bayramı. Ama biz Müslümanlar için bayramın kurban olduğu, bayramımızın kurban edildiği hüzünlü, çok buruk yaşadığımız bir bayram bu bayram. Hayatımız boyunca...

17 Haziran 2024 | 60 okunma

Bugün bayram. Kurban bayramı. Ama biz Müslümanlar için bayramın kurban olduğu, bayramımızın kurban edildiği hüzünlü, çok buruk yaşadığımız bir bayram bu bayram. Hayatımız boyunca yaşadığımız en buruk, en hüzünlü bayram.

Yaşadığımız dediğime bakmayın, bayramı yaşayacak hâlimiz de, mecâlimiz de yok aslında. Tarihin en büyük, benzeri yaşanmamış bir vahşeti yaşanıyor Gazze’de. Benzeri görülmemiş bir katliam, bir soykırım: Masum, savunmasız bir halk dünyanın gözü önünde hunharca katlediliyor; çocuklar, kadınlar, masum insanlar barbarca soykırıma tâbi tutuluyor! Çadırları ateşe veriliyor, ormanları ilkel ve barbar Ortaçağ yöntemiyle, mancınıklarla yakılıyor, yok ediliyor!

İnanılır gibi değil!


UYGARLIK DENEN BARBARLIK!

Gazze hayalet şehir oldu. Hâlâ bomba yağdırılıyor Gazze’ye... Bugüne kadar Gazze’ye yağdırılan bomba Hiroşima’ya yağdırılan bombanın 4,6 katı daha fazla olmuş!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
TUSAŞ saldırısı, Türkiye’nin bağımsızlığına saldırıdır! 25 Ekim 2024 | 27 Okunma Bir kahramanın yürek yakan şehadeti 20 Ekim 2024 | 233 Okunma MTO ve "güzel Müslüman" 11 Ekim 2024 | 202 Okunma Yeni Şafak: Türkiye’nin medeniyet ufku 10 Ekim 2024 | 196 Okunma Medyatik pornografi, epistemik körleşme ve köleleşme 06 Ekim 2024 | 237 Okunma