Nuray babacan Kimdir?

Nefes Gazetesi yazarı Nuray Babacan, Türk gazetecilik dünyasının önemli isimlerinden biridir. Kariyerine Ak Ajans'ta başlayan ve ardından ANKA Haber Ajansı'na geçen Babacan, özellikle dönemin iktidarından perde arkası haberleriyle dikkat çekmiştir. Hürriyet Ankara Temsilcisi Sedat Ergin'in davetiyle Hürriyet'in Ankara bürosunda parlamento muhabiri olarak göreve başlamış ve bu alanda birçok başarılı habere imza atmıştır.

Nuray Babacan, Hürriyet Parlamento Büro Şefi olarak 17 yıldır görev yapmaktadır. Bu süre zarfında, gazetecilik alanında önemli başarılar elde etmiş ve kamuoyunu aydınlatan birçok haber yayınlamıştır. Özellikle Hürriyet'in hafta sonları yayınlanan "Ankara Fısıltıları" köşesinin yazarlığını üstlenerek, siyasetin perde arkasındaki gelişmeleri okuyucularıyla paylaşmıştır.

Nuray Babacan, Türk gazetecilik dünyasında uzun yıllardır başarılı bir şekilde hizmet veren deneyimli bir isimdir. Sahip olduğu bilgi birikimi ve gazetecilikteki ustalığıyla, kamuoyunu aydınlatma ve bilgilendirme konusundaki önemli bir rol üstlenmektedir. Nuray Babacan'ın gazetecilikteki başarılı yolculuğu, Türkiye'nin medya sektöründeki önemli isimleri arasında yer almasını sağlamaktadır.

BAZI YAZILARI
PKK feshedilmeden adım yok 16 Nisan 2025 | 553 Okunma Akp’de İmamoğlu yorumları 14 Nisan 2025 | 1.556 Okunma Türkiye, Palmira üssünü istiyor 11 Nisan 2025 | 719 Okunma Dipten gelen dalga yaratıyor 09 Nisan 2025 | 1.290 Okunma Saraya yeni ekonomi kadrosu 07 Nisan 2025 | 1.608 Okunma Hükümette koğuş ağası kafası! 04 Nisan 2025 | 233 Okunma Açılım, ne oldu sahi? 02 Nisan 2025 | 304 Okunma AKP’de yargı tartışması 31 Mart 2025 | 643 Okunma CHP’ye kayyum ataması yok 28 Mart 2025 | 450 Okunma Topal ördek stratejisi 26 Mart 2025 | 1.452 Okunma
TÜM YAZILARI
Close menu