Mehmetçik’e bayrağa dokunana ‘vur’ emri verildi

Ne zaman bir linç olayı yaşansa, Fenerbahçe ve milli takımın efsane futbolcusu Lefter’in sözleri gelir aklıma.

6-7 Eylül olaylarında Ada’daki evi saldırıya uğrayan Lefter, “15 gün önce gol attığımda omuzlardaydım, o gün ise kayalar ve boya tenekeleri ile karşılaştım. En kötüsü harçlık verdiğim çocuklar evime saldırdı. Kızlarım küçüktü, onları öldürmeye kalktılar.”

Bu zaman ayarlı provokasyonlar bizde hiç bitmiyor.

TERÖR ESTİRDİLER

Hafta sonu Kayseri’de yaşadık.

‘Suriyeli birisi, 7 yaşındaki Türk kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmuş’ haberi yayıldı. Sonra organize gruplar dalgalar halinde Suriyelilerin evlerine, işyerlerine saldırdılar. Araçlarını ters çevirip yaktılar, camları, çerçeveleri indindiler.

YALAN HABER

Suriyeli şahsın yine Suriyeli olan bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu, şahsın yakalandığı, kız çocuğu ve ailesinin devlet korumasına alındığı söylense de vandallar yakıp yıkmaya devam ettiler.

Haber doğru olmasa da organize gruplar amaçlarına ulaşmışlardı.

ORGANİZE OLMUŞLAR

Çünkü kız çocuğuna cinsel istismar bahaneydi. Suriyelilerin mahallesine saldıranlar bir gün önceden organize olmuşlardı. Kayseri’de olayları kışkırtmak için sosyal medyadan ise ayrı bir organizasyon yürüyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan-Esed görüşmesi ne zaman 05 Temmuz 2024 | 0 Okunma Özgür Özel’in erken seçim hamlesi ters teper mi  04 Temmuz 2024 | 2.689 Okunma Mehmetçik’e bayrağa dokunana ‘vur’ emri verildi 03 Temmuz 2024 | 3.201 Okunma Özgür Özel’i bekleyen tehlike 02 Temmuz 2024 | 1.948 Okunma Erdoğan’la Esed Astana’da görüşebilir mi 01 Temmuz 2024 | 937 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar