Trump suikastında Gizli Servis parmağı var mı

TRUMP, suikasttan sonra sıcağı sıcağına verdiği röportajda Gizli Servis’e toz kondurmuyor. Hem başımı hafifçe sağa çevirmemiş olsaydım ölmüş olacaktım diyor hem de Gizli Servis...

Gizli Servis ise sanki bir suikastı önlemiş, sanki kurşun gelip Trump’ın kulağını sıyırmamış, sanki kendilerine yapılan ihbarlara rağmen suikastçıyı sağ olarak kıskıvrak yakalamış havalarında.

Kurşun Trump’ın kulağını sıyırıp geçtikten sonra yaptıkları iş başkanın etrafını sarmak, bir de siyah gözlüklerini düzeltmenin dışında ne yaptılar?

Bu nasıl kahramanlıkmış böyle anlamadım.

GİZLİ SERVİS İKNA ETTİ Mİ

Gizli Servis’in Wisconsin’deki merkezinden yaptıkları açıklamayı izleyince kuşkularım daha da arttı. Çünkü hiçbir soruya cevap vermediler.

Cumhuriyetçi Parti’nin seçim kampanyası için 18 aydır hazırlandıklarını söylediler. 56 saha ajanı ile çalışmışlar. FBI’ın saha ajanları sahadan sürekli olarak istihbarat toplamış.

18 aydır çalışmasalar bakalım ne olacaktı? Trump’ın cenaze törenini mi yapacaktık?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Yaptığımdan pişman değilim’ 06 Eylül 2024 | 3.678 Okunma Erdoğan, Sisi ile neden yakınlaştı 05 Eylül 2024 | 4.283 Okunma Harbiyeli de aldanır 04 Eylül 2024 | 2.433 Okunma Kılıçdaroğlu’na siyasi yasak talebi CHP’yi karıştırdı 30 Ağustos 2024 | 511 Okunma Ekrem İmamoğlu’nun Mansur Yavaş operasyonu 29 Ağustos 2024 | 3.532 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar