Trump suikastından sonra sıra darbede mi

ARTIK bir sabah uyandığımızda Amerika’da darbe oldu haberini alırsak şaşırmayacağım. Çünkü Amerika tepe takla gidiyor.

Sonunda bunu da gördük, Trump’a suikast girişiminde bulunuldu. Hapisle, suikastla Trump’ın başkanlığını önleyemeyen Amerikan müesses nizamı, başkan seçildikten sonra darbe yapar mı? Artık, hayır ABD’de darbe olmaz diyemiyorum.

HEDEF AYNI

Amerika’da ilk kez suikast girişiminde bulunulmuyor.

Ama Abraham Lincoln’den Kennedy ve Trump’a kadar suikasta maruz kalanların ortak bir özelliği var. Amerikan müesses nizamına karşı olan başkanlar hedef alınıyor. Sanki adres bırakırcasına...

MÜESSES NİZAM

ABD, bir derin devletin adıdır. ABD’nin de dünyanın da en büyük sorunu Amerikan müesses nizamını oluşturan beyaz ve derin Amerikalılardır.

Amerikan derin devletinin akıl hocalarından Kissinger, “Biz kendi hainlerimizi öldürür, başkalarının hainlerini besleriz” demişti. Amerikan başkanlarını dahi tehdit olarak gören müesses nizamın dünyanın birçok yerinde darbeler yaptırıp, başkanları ortadan kaldırmasının şaşılacak bir yanı yoktur. Kendi başkanını öldüren başkasına ne yapar? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Yaptığımdan pişman değilim’ 06 Eylül 2024 | 3.679 Okunma Erdoğan, Sisi ile neden yakınlaştı 05 Eylül 2024 | 4.283 Okunma Harbiyeli de aldanır 04 Eylül 2024 | 2.433 Okunma Kılıçdaroğlu’na siyasi yasak talebi CHP’yi karıştırdı 30 Ağustos 2024 | 511 Okunma Ekrem İmamoğlu’nun Mansur Yavaş operasyonu 29 Ağustos 2024 | 3.532 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar