Yine “İsrail terörü” diyemediler…

İsrail Lübnan’da binlerce çağrı cihazı, telsiz, güneş panelleri ve ATM’leri patlatarak “terör” tarihinde yeni bir sayfa açtı. Batı medyası İsrail’in akla hayale gelmez bu son derece...

İsrail Lübnan’da binlerce çağrı cihazı, telsiz, güneş panelleri ve ATM’leri patlatarak “terör” tarihinde yeni bir sayfa açtı. Batı medyası İsrail’in akla hayale gelmez bu son derece iblisçe terörünü daha çok bir istihbarat ve savaş başarısı olarak markalamayı seçerek iğrençleşti.

Dünyayı “Demokrasiler ve Otokrasiler” diye ayıran, kendini de sözde “demokrasilerin öncüsü ve cephaneliği” olarak niteleyen Biden Yönetimi bu teröre de bir isim koyamadı, ne “İsrail” diyebildi, ne de “terör” diyebildi. Diyemez de. Zira İsrail Gazze’de ve Lübnan’daki katliamlarını ABD’nin askerî, siyasî, malî ve diplomatik yardımlarıyla gerçekleştiriyor.

Cihazlar pazar yerlerinde, hastanelerde, okullarda, evlerde, yollarda, marketlerde, cenaze törenlerinde, sivil hayatın devam ettiği diğer özel ve kamu alanlarında eşgüdümlü patlatıldı. İçlerinde küçük yaşta çocukların bulunduğu kırka yakın insan katledildi, binlercesi yaralandı. Bu iğrenç tuzaklamalar İsrail’in “savaş hukuku” dahil hiçbir sınır tanımadığının kanıtıydı.

“Siber terör” olarak da nitelenen bu tuzaklamaların hangi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yine “İsrail terörü” diyemediler… 22 Eylül 2024 | 8 Okunma Evanjelikler Kamala Harris için bölünüyorlar! 17 Eylül 2024 | 317 Okunma Tekinsiz ittifaklar… 15 Eylül 2024 | 39 Okunma “Her şey burada başladı!” 10 Eylül 2024 | 102 Okunma ABD için kimin hayatı değerli? 08 Eylül 2024 | 67 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar