Ayşenur Arslan olayı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bu hafta 'Ayşenur Arslan olayı' başlıklı yazısında geçtiğimiz günlerde Ankara'da meydana gelen terör saldırısı hakkında yaptığı konuşmasıyla olay yaratan Ayşenur Arslan'ı köşesine taşıdı.

***

Ayşenur Arslan’ın tepki çeken ekran konuşmasını en az dört kez dinledim. Söyleyeceklerim şunlardır:

*

- Bir metin yok elinde. Aklına geleni söylüyor. Köy kahvesinde sohbet eder gibi. Altın gününde dedikodu verir gibi. Sıfır sorumlulukla konuşuyor, sonsuz dağınıklıkla konuşuyor.

*

- Konu: Ankara’daki terör girişimi. Kayseri’de masum bir can gitmiş. Geride bir bebek bırakmış. Geride perişan bir aile kalmış. Buna yönelik en küçük bir duyarlılık yok üslupta.

*

- Tamam, kabul. Olayın oluş biçimiyle ilgili bir sürü soru işareti var. Fakat en küçük bir bilgiye, en ufak bir uzmanlığa yaslanmadan bu soru işaretlerini gidermeye çalışıyor ekranda. Bunu yaparken de bir sürü çam deviriyor. Yanlış anlaşılmalara kırmızı dipli mumla davetiye çıkarıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Osmanlı’ya da Atatürk’e de hayran bir cumhurbaşkanı 14 Nisan 2025 | 1.527 Okunma Yine de iyi idare ediyor Özgür Özel 13 Nisan 2025 | 2.762 Okunma Bu fotoğrafın mana ve önemi 12 Nisan 2025 | 3.329 Okunma Menderes asıldı diyerek Erdoğan’ı tehdit etmek 11 Nisan 2025 | 7.152 Okunma Önemli olan Trump’ın Erdoğan’ı övmesi değil 10 Nisan 2025 | 4.952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar
Close menu