Ak Parti MHP’lileşirse...

“Ak Parti MHP’lileşirse…” şeklindeki bir başlık, muhtemel ki her iki partide “Cumhur İttifakı içine fitne sokma” gibi bir değerlendirmeye maruz kalabilir. Niyetim kesinlikle o değil.Niyetim MHP’lileşme...

“Ak Parti MHP’lileşirse…” şeklindeki bir başlık, muhtemel ki her iki partide “Cumhur İttifakı içine fitne sokma” gibi bir değerlendirmeye maruz kalabilir. Niyetim kesinlikle o değil.

Niyetim MHP’lileşme durumunun AK Parti’ye vereceği zararı önlemek de değil.

Ama “iktidar”, yani “ülke yönetimi” denen sorumluluğun, yola ülkenin pek çok damarını dikkate alarak çıkan bir Ak Parti tarafından üstlenilmesi ayrı bir şey, MHP ağırlığının iktidara yansıması ayrı bir şey, MHP’lileşmiş bir Ak parti tarafından yürütülmesi ayrı bir şey… Buradaki sorunlu duruma işret etmek istiyorum.

MHP’ye oy vermedim.

MHP’ye oy verenlere diyeceğim bir şey yok.

MHP gibi bir parti Türkiye’nin içinden çıktı ve onun ideallerini, siyaset tarzını benimseyen kitleler olması ve bunun bir parti hüviyeti ile ortaya çıkması çok tabii.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne anlam taşıyor? 08 Eylül 2024 | 49 Okunma Ak Parti en sancılı sürece giriyor 06 Eylül 2024 | 3.677 Okunma İktidar sıkışık süreci yönetebilecek mi? 05 Eylül 2024 | 1.212 Okunma Neyin alameti bunlar? 03 Eylül 2024 | 5.103 Okunma İktidarın sokak gruplarını kullanma politikası 01 Eylül 2024 | 1.506 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar