Batı’da bir tek akıllı lider yok mu?

İsrail – Netanyahu bölgede kendi cehennemine doğru hızla ilerliyor.Filistin’de kurduğu zulüm düzeni Hamas’ın 7 Ekim hamlesini doğurdu, İsrail 7 Ekim bahanesi ile Gazze’yi yerle bir etti. Barbarlıkta nasıl...

İsrail – Netanyahu bölgede kendi cehennemine doğru hızla ilerliyor.

Filistin’de kurduğu zulüm düzeni Hamas’ın 7 Ekim hamlesini doğurdu, İsrail 7 Ekim bahanesi ile Gazze’yi yerle bir etti. Barbarlıkta nasıl çılgınlaşacağının örneklerini verdi. İsrail demek ölüm makinası demek, Gazze bunun somut örneği durumunda. En son saldırıda bir okulu vurdu, 15’i kadın ve çocuk olmak üzere 22 kişi hayatını kaybetti.

İsrail- Netanyahu Gazze’den sonra Lübnan’a, Hizbullah hedeflerine yöneldi. Cehennem yolculuğu siber saldırılarla başladı, bombardımanlarla devam etti. Hizbullah’ın başkan Nasrallah dahil lider kadrosu nokta bombalamalarla imha edildi, Lübnan’da sivil halk için de güvenli yer kalmadı.

Sonrası” konuşulmaya başlandı. Çünkü bu cehennem yürüyüşünün öncüsü Netanyahu, Tevrat kaynaklı “Nil’den Fırat’a sana verdim” hedefine sahip çıkmıştı. “Sonrası”nda Cumhurbaşkanlığı ve hükümet ortakları seviyesinde Türkiye bile kendisini hedefler arasında gördü.

Türkiye adına bu algı haklı mıydı, haksız mıydı, ardından gelen...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı’da bir tek akıllı lider yok mu? 15 Ekim 2024 | 761 Okunma Bir yapay zekâ uygulaması 13 Ekim 2024 | 429 Okunma Bahçeli’nin DEM’e yaptığı şirinlik nasıl gelişti? 11 Ekim 2024 | 827 Okunma Meselâ 23 yıl daha olsa… 10 Ekim 2024 | 1.092 Okunma Bir yıl sonra Gazze’nin neresindeyiz? 08 Ekim 2024 | 1.398 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar