Biden’dan sonra kim olsun?

Ve Biden Kasım’da yapılacak seçim için adylıktan çekildi. ABD gibi bir dünya gücünün başında o “yaşlılık halleri” nin taşınamayacağı anlaşıldı, bizzat Biden...

Ve Biden Kasım’da yapılacak seçim için adylıktan çekildi. ABD gibi bir dünya gücünün başında o “yaşlılık halleri” nin taşınamayacağı anlaşıldı, bizzat Biden tarafından da kabul edildi.

İki gün önceki “Yaşlılığın yönetimi” başlıklı yazıma gelen bir okur yorumunda “suya sabuna dokunmayan bir yazı” ifadesi vardı. Yorumu okuyunca “İyi anlatamamışım galiba ile okuyucumda da jeton düşmemiş” tepkileri birlikte oluştu.

Fert başına milli geliri 45 bin dolar olan ABD’de, bir başkan, yani hayatına olağanüstü özen gösterilen bir insan yaşlılık döneminde “Biden halleri”ne düşebiliyor. Onun için “gençlikten itibaren kendine bakma” işi gerçekten ciddi.

Bizde rahmetli Ecevit sağlık açısından zor durumlar yaşamıştı ve bunlar kamuoyuna yansıdıkça da herkesin içi ezilmişti.

Biden’a Başkan yardımcısı Kamala Harris vekalet edecek, ayrıca Biden, Demokratlar için başkan adayı olarak da Harris’i gösterdi. Harris mi olur, başkası mı göreceğiz.

Harris’in ilk sözü “Trump’ı yeneceğim” oldu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne anlam taşıyor? 08 Eylül 2024 | 49 Okunma Ak Parti en sancılı sürece giriyor 06 Eylül 2024 | 3.677 Okunma İktidar sıkışık süreci yönetebilecek mi? 05 Eylül 2024 | 1.212 Okunma Neyin alameti bunlar? 03 Eylül 2024 | 5.103 Okunma İktidarın sokak gruplarını kullanma politikası 01 Eylül 2024 | 1.506 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar