Neyin alameti bunlar?

Harp Okulu mezunları yemin töreninde kılıç şakırdatarak “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye bağırıyorlar? Neyin nesi bu?Cumhurbaşkanı’nın “Ben milletin Cumhurbaşkanı ve sizlerin...

Harp Okulu mezunları yemin töreninde kılıç şakırdatarak “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye bağırıyorlar? Neyin nesi bu?

Cumhurbaşkanı’nın “Ben milletin Cumhurbaşkanı ve sizlerin başkomutanınız olarak…” diye konuşma yaptığı bir zeminde genç harbiye mezunu teğmenler kime ne mesaj veriyorlar? ”Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atılmasında “O şey”i mi anlamak lazım?

CHP lideri tam da “O şey”i anlattığı için mi sahip çıktı genç harbiye mezunlarına?

Bir basket ya da voleybol maçında tribünlerden “10’uncu yıl veya İzmir Marşı” okunduğunda bunu nasıl yorumlamak gerekiyor?

Bir sokak röportajında Cumhurbaşkanı’nın ve Beştepe’nin hakaret ifade eden cümleler içinde zikredilmesi nasıl yorumlanmalı? Cumhurbaşkanına hakaret neden böyle salgın haline geldi?

Böyle hakaret eden birisinin CHP protokolünde ağırlanmasının siyasi anlamı nedir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Mevlid Kandili muhasebesi 15 Eylül 2024 | 528 Okunma O ayet herkesi sarsmalı 13 Eylül 2024 | 3.410 Okunma İslâm’dan ne kaldı bizde? 12 Eylül 2024 | 1.653 Okunma Narin’i de öldürdük ya… 10 Eylül 2024 | 1.386 Okunma Ne anlam taşıyor? 08 Eylül 2024 | 1.307 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar