Lübnan’a yönelen tehdit ve Kıbrıs Rum Yönetimi

 Siyonist işgal güçleri Gazze’de katliama devam ediyor. Siyonist katillere Lübnan tarafından füze saldırıları düzenlenmesi ise onları zorluyor. Lübnan tarafından yapılan saldırılar sebebiyle...

 

Siyonist işgal güçleri Gazze’de katliama devam ediyor. Siyonist katillere Lübnan tarafından füze saldırıları düzenlenmesi ise onları zorluyor. 

Lübnan tarafından yapılan saldırılar sebebiyle işgal rejimi Filistin’in 1948’de işgal edilmiş bölgesinin kuzey kesimini yani Lübnan sınırlarına yakın bölgeleri, özellikle de Yukarı El-Celil’den yukarısını tamamen boşaltmış durumda. Gazze’deki direnişin füze saldırılarının devam etmesi sebebiyle Gazze çevresindeki yahudi yerleşim merkezlerini de boşaltmak zorunda kaldı. Bu bölgelerden tahliye edilenler ise işgal rejimine ekonomik yönden ek bir külfet yüklüyor. Hem buralardan tahliye edilenlerin atıl duruma gelmesine üretime bir katkılarının olmamasına hem de şu an geçici olarak tutuldukları yerlerde masraflarının işgal hükümeti tarafından karşılanmasına neden oluyor. 

Lübnan tarafından saldırıların durdurulması için işgal rejimi sık sık tehditlerde bulunuyor. Ancak bu tehditlerden istediğini elde edemedi. Bölgedeki gerginlik ve işgal hükümetinin sıkıntısı sürüyor. 

Bu sebeple...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nazi Almanyası’yla Siyonist Almanya aynı yerdedir! 29 Haziran 2024 | 48 Okunma Köpekler mi daha vahşi onları saldırtanlar mı? 28 Haziran 2024 | 1.256 Okunma Savaş insanların örtülerine değil inançlarına karşı 27 Haziran 2024 | 1.331 Okunma Lübnan’a yönelen tehdit ve Kıbrıs Rum Yönetimi 22 Haziran 2024 | 182 Okunma Bayram Gündemi-2 21 Haziran 2024 | 26 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar