Nazi Almanyası’yla Siyonist Almanya aynı yerdedir!

 Almanya, Nazizmi ve Nazi katliamlarını kendi tarihi açısından bir kara leke olarak görüyor ve yıllardan beri bunun mahcubiyetini yaşıyor. Bu konuda yürüttüğü siyasi, hukuki ve medyatik faaliyetlerini herkes biliyor....

 

Almanya, Nazizmi ve Nazi katliamlarını kendi tarihi açısından bir kara leke olarak görüyor ve yıllardan beri bunun mahcubiyetini yaşıyor. Bu konuda yürüttüğü siyasi, hukuki ve medyatik faaliyetlerini herkes biliyor. Özetle Nazi vahşetini Almanya’nın geçmişi açısından utanç verici gördüğünden bu korkunç vahşetin icra edildiği dönemi de tarihinden sildiğini, bu dönemin Almanya’ya yakışmadığını her fırsatta dile getiriyor. 

Oysa bugün siyonist vahşetin Nazizmi çok geride bıraktığını artık bütün dünya gördü. Gelecekte bu vahşet sadece yahudilerin değil bütün insanlığın tarihi açısından bir kara leke olarak anılacaktır. Siyonist vahşetin bugün Gazze’de gerçekleştirdiği katliamlarda başvurduğu uygulamalar Nazilerin sergilediği vahşeti hayli geride bıraktı. 

Dolayısıyla dünkü Nazi vahşetinden utanç duyduğunu söyleyerek bugünkü siyonist vahşete şartsız ve sınırsız destek vermek tam bir çelişkidir. Bugün siyonist vahşete şartsız ve sınırsız destek veren Almanya, dünkü Nazi Almanyası’yla aynı yerde durmaktadır; hatta ondan da aşağılara düşmüştür. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nazi Almanyası’yla Siyonist Almanya aynı yerdedir! 29 Haziran 2024 | 47 Okunma Köpekler mi daha vahşi onları saldırtanlar mı? 28 Haziran 2024 | 1.256 Okunma Savaş insanların örtülerine değil inançlarına karşı 27 Haziran 2024 | 1.331 Okunma Lübnan’a yönelen tehdit ve Kıbrıs Rum Yönetimi 22 Haziran 2024 | 182 Okunma Bayram Gündemi-2 21 Haziran 2024 | 26 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar