Siyonistlerle aynı hedefleri vurmamalıyız

 En başta şunu belirteyim ki benim Suriye konusundaki tavrım olayların başlangıcından itibaren gayet açık ve net olmuştur; sonrasında da herhangi bir kayma söz konusu olmamıştır. Şu an da aynı yerde...

 

En başta şunu belirteyim ki benim Suriye konusundaki tavrım olayların başlangıcından itibaren gayet açık ve net olmuştur; sonrasında da herhangi bir kayma söz konusu olmamıştır. 

Şu an da aynı yerde duruyorum ve Baas diktasına destek verilmesinin çok ciddi bir hata olduğu konusundaki görüşüm ve duruşum değişmemiştir, Allah’ın izniyle değişmez de. 

Eleştiri konusuna gelince; insanları hatalarından dolayı eleştirebilirsiniz ve hiçbir beşer eleştiriden muaf olduğunu iddia edemez. Ancak eleştirilerde her şeyden önce doğru bilgiyi esas almak ve insaf sınırları içinde kalmaya dikkat etmek gerekir. 

Ayrıca ortada bir zulüm olduğu zaman mazlumun bu zulümden kurtulmak için yürüttüğü mücadelede herhangi bir strateji hatası yapması zulmü haklı çıkarmayacağı gibi mazlumun yalnız bırakılmasına da gerekçe oluşturmaz. Allah’a karşı sorumluluk bilinci içinde olan herkesin zulme karşı ve mazlumun yanında yer alma görevlerini yerine getirme gayreti içinde olmaları, hiçbir şey yapamasalar bile tavır, konum ve çizgilerini bu doğrultuda belirlemeleri gerekir. 

Burada vurgulamamız gereken bir diğer husus ise...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aksa Tufanı’nın bir yılı -1 04 Ekim 2024 | 54 Okunma Siyonistlerle aynı hedefleri vurmamalıyız 03 Ekim 2024 | 315 Okunma Lübnan’da da Gazze’deki yöntemler 28 Eylül 2024 | 75 Okunma Bektaşi Din Devleti! 27 Eylül 2024 | 581 Okunma Siyonist vahşet şimdi de Lübnan’da 26 Eylül 2024 | 97 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar