AK Parti’ye kim daha zararlı?

Mehmet Yılmaz T24’te bir istatistik paylaştı ve iktidarın sokak gösterilerinden değil, asıl Davutoğlu ve Babacan gibi içeriden gelenlerin muhalefetinden korkması gerektiğini öne sürdü.

Katılmıyorum. Nereden gelirse gelsin muhalefetten değil, iktidar asıl kendisini savunmaya soyunan ‘dümen neferleri’nin tembel kafa işi ucuz, bayağı şirretliklerinden korksun. 

Hiçbir muhalefet, kendi ayaklarına sıkan bu zilli maşalar  kadar zarar veremez bir iktidara. Yüzlerine gözlerine bulaştırmadıkları, elleri değip de batırmadıkları ne kaldı!

Muhalefeti güya bastırmak için başvurdukları karalama propagandaları, muhalefete yarıyor, elleriyle parlatıyorlar. 

Canlı örnekleri, Mansur Yavaş’la Ekrem İmamoğlu’dur. Onlar vurdukça Yavaş’la İmamoğlu büyümedi mi? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu ekonomi bu hukuka dayanır mı? 10 Nisan 2025 | 417 Okunma Trump'ın şeytani övgülerinden sipsipullahlar ne anladı? 09 Nisan 2025 | 1.175 Okunma CHP'ye kayyum atatmadan rahat etmemek 08 Nisan 2025 | 603 Okunma Çalmasını bilmeyen fakirle zengin düşmanlığı 05 Nisan 2025 | 547 Okunma Boykot başarısızsa niye bu suçlama? 04 Nisan 2025 | 484 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar
Close menu