Bizi Unutma şarkısı olmamış

Sezen Aksu ile Ceylan Ertem, Beni Unutma şarkısını köpekler için uyarlamış. Bizi Unutma'ya çevirip yeni sözlerle okumuşlar.Önce yapay zekâ işi sandım, gerçekmiş. Ama uyanık geçinen Kayserili bir...

Sezen Aksu ile Ceylan Ertem, Beni Unutma şarkısını köpekler için uyarlamış. Bizi Unutma'ya çevirip yeni sözlerle okumuşlar.

Önce yapay zekâ işi sandım, gerçekmiş. Ama uyanık geçinen Kayserili bir sevdiğimi bile inandıramadım. Hâlâ 'yapay zekâ yahu, Sezen yapmaz öyle şey' deyip duruyordu.

Sokak köpekleri düzenlemesi Meclis'teyken Sezen de sessiz kalmak istememiş ve basbayağı yapmış işte.

Korkarım mesele, CHP lideri Özgür Özel'in baştan uyardığı gibi bir kutuplaşmaya doğru gidiyor.

Yani sanki bir tarafta zenginler var, hayvan haklarını savunuyorlar. Karşı taraftaysa yoksullar, sokak köpeklerinin tehdidi altında yaşıyorlar.

Köpeklerin hep fakirleri ısırdığı, sosyetiklerin de tuzu kuruluktan ne yapacaklarını bilemeyip köpeksever olduğu fantastik bir dünya bu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Polatların duası ve devleti sağ olsun 07 Eylül 2024 | 995 Okunma Rabia'yla Sisi'yi barıştırmak 06 Eylül 2024 | 626 Okunma AK Parti'de yanaşma isyanı 05 Eylül 2024 | 1.519 Okunma Yeni anayasa ve Ay’a sert iniş 04 Eylül 2024 | 557 Okunma Teğmenler kime kılıç çattı? 03 Eylül 2024 | 3.254 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar