Bozkurt işaretinin kökenleri üzerine

Lâtife yapıyorum canım, lâtife. Tabii ki bozkurt işaretinin tarihsel kökenleri üzerine atıp tutma furyasına katılmayacağım.Yoldan kimi çevirip gösterseniz, onun bir parti işareti olduğunu söyler size. Bozkurt...

Lâtife yapıyorum canım, lâtife. Tabii ki bozkurt işaretinin tarihsel kökenleri üzerine atıp tutma furyasına katılmayacağım.

Yoldan kimi çevirip gösterseniz, onun bir parti işareti olduğunu söyler size.

Bozkurt işaretini kim yapar, diye sorun... Ya ülkücü ya MHP'li cevabını alırsınız.

Ha, seçim zamanı Kılıçdaroğlu da yapmış... E milliyetçi seçmene şirinlik için yaptığını, o kesime selam çaktığını çocuk bile bilir.

Yani yine abesle iştigal ettiriliyoruz, absürt tartışmalar bunlar.

Ne derseniz deyin... Bozkurt işareti, Milli Takım formalarındaki Ay-yıldızlı bayrak gibi milli birliğimizi temsil etmiyor. Milleti oluşturan partilerden birinin sembolüdür, siyasi bir işarettir. Türklüğü değil Türkçülüğü simgeler. O kadar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail elimizden vatanı alabilir mi? 04 Ekim 2024 | 2.184 Okunma Devlet parasıyla paralel devlet hizmetleri 03 Ekim 2024 | 1.186 Okunma İsrail'in hedefi bizsek gereği bu mu? 02 Ekim 2024 | 2.383 Okunma Okulları paralel devlet mi temizlesin! 01 Ekim 2024 | 952 Okunma Türkevi’ni beladan niye uzak tutamadık? 28 Eylül 2024 | 1.654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar