Bütün CHP elitleri maçta nasıl toplandık?

Hanut ya da avanta gezisi gibi değil, milli bir görev için Hamburg’a gidiyorum. Geniş bir gazeteci heyetiyle. Ne münasebet, olur mu hiç! İşin içinde milli davamız olmasa Denizbank’ın nâzik davetini elbette kabul...

Hanut ya da avanta gezisi gibi değil, milli bir görev için Hamburg’a gidiyorum. Geniş bir gazeteci heyetiyle.

Ne münasebet, olur mu hiç! İşin içinde milli davamız olmasa Denizbank’ın nâzik davetini elbette kabul etmezdim. Şunu da belirteyim; Genel Müdür Hakan Ateş dahil, hep birlikte mütevazı ekonomi sınıfında uçuyoruz. Hans’la George’un kıskanacağı bir şatafat durumu yok.

A Haber’le TRT Haber’den Halk TV ve Sözcü’ye, Sabah’la Hürriyet’ten Karar ve Cumhuriyet’e, T24’le Oksijen’den Gazete Pencere, Independent Türkçe ve 10 Haber’e... Ayrımsız tüm medyamızı kapsayan çok renkli, çok sesli bir heyetiz.

Bizi ancak milli futbol şuuru bir araya getirebilirdi, öyle de oldu.

Takım taraftarlığı, içeride bizi ne kadar bölüyorsa milli takım taraftarlığı da bizi dışarıda o kadar birleştiriyor. HDP’li Ferhat Encü gibi ucuz ve densiz bir popülist şovmenin, Portekiz’i tutma provokasyonu bunu değiştirmez.

Fakat bunları yazarken birden ses tonumun...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Darısı rüşvetle mücadelenin başına 03 Temmuz 2024 | 1.655 Okunma Kayseri’de tökezleyen Ensar-Muhacir kardeşliği 02 Temmuz 2024 | 2.468 Okunma Soylu’ya kara para soruları 29 Haziran 2024 | 1.653 Okunma Almancıların maç coşkusu 28 Haziran 2024 | 1.636 Okunma Bütün CHP elitleri maçta nasıl toplandık? 27 Haziran 2024 | 892 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar