RTÜK ‘devlet’ dersinde çakmıştır

Olacak şey değil, parodi haber sandım ama gerçekmiş. RTÜK Başkanı, TV’lere hükümetin koronayla mücadeleyi ne kadar başarılı yürüttüğünü anlatma görevi emrediyor.

Hükümetin başarısını nasıl takdir ve tebrik edeceklerini de TV’lere bırakmıyor Ebubekir Şahin. Talimatnameye benzeyen yazılı açıklamasında, cümle cümle dikte ediyor. Bir yanlışlık olmasın, eksik gedik kalmasın diye. 

Direktife uymayacakları cezalandırma tehditlerini de ihmal etmeyerek...

Yumurtaya şöyle bir de kulp uydurmuş: “Uyarılarımıza rağmen, bazı yayıncılarımızın devleti milletiyle ayrıştıran tutum sergilemeye devam etiğini ve bunu alışkanlık haline getirdiklerini gördük. Kanundan aldığımız yetkiyle bazı kanallara cezai müeyyideler uyguladık...” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Trump'ın şeytani övgülerinden sipsipullahlar ne anladı? 09 Nisan 2025 | 1.150 Okunma CHP'ye kayyum atatmadan rahat etmemek 08 Nisan 2025 | 598 Okunma Çalmasını bilmeyen fakirle zengin düşmanlığı 05 Nisan 2025 | 547 Okunma Boykot başarısızsa niye bu suçlama? 04 Nisan 2025 | 484 Okunma Boykotçular marjinal değil miydi? 03 Nisan 2025 | 317 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar
Close menu