Soylu’ya kara para soruları

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, “başardık” mesajıyla duyurdu.İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Gri Liste’den çıktık” diye yazdı X’te. “Ülkemizin Gri Liste’den...

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, “başardık” mesajıyla duyurdu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Gri Liste’den çıktık” diye yazdı X’te. “Ülkemizin Gri Liste’den çıkmasında emeği olan herkese” de teşekkür ediyordu.

Kim, nasıl Gri Listeye soktuysa ülkemizi... AK Parti iktidarı, binbir emekle bizi oradan çıkarmayı başarmış demek. Gözümüz aydın, müjdeler olsun.

Bunu nasıl başardıkları, Bakan Yerlikaya’nın şu sözlerinden anlaşılıyor:
“Başta terör ve o hainlerin finansmanıyla, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle, kara para aklayan suç odaklarıyla mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.”

Yani her nasılsa... Terör ve hainlerin finansmanıyla, suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, kara para aklayanlarla etkin mücadele etmediğimiz bir dönem olmuş. Ve işte o sırada Gri Liste’ye girmiş bulunmuşuz. Hay aksi!

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu’nun kulakları çınlasın... Ne hissediyor, ne düşünüyor acaba bunları okurken?
Soylu, Gri Liste’ye neden girdiğimiz konusunda farklı fikirlere sahipti. 22 Ekim 2021’de şu şekilde ifade...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soylu’ya kara para soruları 29 Haziran 2024 | 1.623 Okunma Almancıların maç coşkusu 28 Haziran 2024 | 1.627 Okunma Bütün CHP elitleri maçta nasıl toplandık? 27 Haziran 2024 | 889 Okunma Özgür Özel’in ekose ceketi 26 Haziran 2024 | 2.814 Okunma Olmaz olsun böyle vergi adaleti 25 Haziran 2024 | 1.229 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar