Vay mama lobisi vay

Kimse kendi kendine ne insan ne de hayvan haklarını savunamaz sanki. Mutlaka arkasında bir şer odağı, bir karanlık parmak, bir gizli lobi, o da yoksa illa ki bir dış güç vardır.Aksi halde bir insan; rahatını bozup niye...

Kimse kendi kendine ne insan ne de hayvan haklarını savunamaz sanki. Mutlaka arkasında bir şer odağı, bir karanlık parmak, bir gizli lobi, o da yoksa illa ki bir dış güç vardır.

Aksi halde bir insan; rahatını bozup niye başka insanların haklarını, ne demeye kalkıp hayvan haklarını savunsun!

Aklınız bir türlü almıyor, mümkünatı yok bunu anlayamıyor, oyunu anında gören bir külyutmaz olarak meseleye buradan bakıyorsanız ne yapacağınız belli.

İlgili yasa Meclis’e sevk edilirken sokak köpeklerinin öldürülmesine karşı çıkanlar mı oluyor? Hemen arkalarındaki lobiyi arayıp bulursunuz.

“Bir mama lobisi eksikti” başlığıyla 24 Mayıs’ta yazmıştım. Nitekim Yeni Şafak’la Akit de mama lobisini elleriyle koymuş gibi bulmuştu.

Fakat önceki gün yine Yeni Şafak’ın manşetinden öğreniyoruz ki bir onlar değil, MASAK da o hainlerin izini yakalamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Polatların duası ve devleti sağ olsun 07 Eylül 2024 | 995 Okunma Rabia'yla Sisi'yi barıştırmak 06 Eylül 2024 | 626 Okunma AK Parti'de yanaşma isyanı 05 Eylül 2024 | 1.519 Okunma Yeni anayasa ve Ay’a sert iniş 04 Eylül 2024 | 557 Okunma Teğmenler kime kılıç çattı? 03 Eylül 2024 | 3.254 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar