Ahlaklı ve karakter sahibi öğrenci yetiştirmek isteyen müdür

 Bir meslektaşım özel okulda müdür olduğunu, okulunda dindar aile çocuklarının okuduğunu, namaz kıldıklarını fakat davranışlarının hiç iyi olmadığını, argolu...

 

Bir meslektaşım özel okulda müdür olduğunu, okulunda dindar aile çocuklarının okuduğunu, namaz kıldıklarını fakat davranışlarının hiç iyi olmadığını, argolu, küfürlü konuştuklarını, kız erkek ilişkilerinde mesafe koymadıklarının, velilerin çocukları ile yeterince ilgilenmediğini yazmış ve ne yapmasını gerektiğini sormuş.

Böyle eğitim yöneticilerinin varlığı beni ziyadesiyle memnun eder. Öğrencilerinde ahlak, bilgi ve kişilik arayan eğitimcilerimiz olduğu sürece geleceğimiz aydınlık demektir.

İdealist eğitimcileri çok severim. Kendisine şunları tavsiye ettim.

Kıymetli Hocam,

Sizi tebrik ederim, ne güzel derdiniz var? Bazıları maaş, ücret, dolar, Euro, arsa, araba derdinde. Senin ne güzel kaygıların ve dertlerin var. Böyle dertleri hiç kaybetme!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Büyük hayaller ve büyük hedefler gayreti artırır 12 Eylül 2024 | 73 Okunma Eğitimin kalitesini öğretmen belirler 05 Eylül 2024 | 158 Okunma Gazze’de on aydır parlayan cihat ruhu 29 Ağustos 2024 | 62 Okunma Okullarda verimlilik kriterleri belirlenmeli öğretmenin verimliliği ölçülmeli 22 Ağustos 2024 | 115 Okunma Ak Parti - Vesayet Odakları - Yabancı Okulları 15 Ağustos 2024 | 46 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar