Skor herkesi kurtardı!

Daha sezon başlamadan haksız, hukuksuz, sebepsiz ve adaletsiz yapılan hakem kıyımlarının diğer hakemlerin de dengesini bozduğu muhakkak.Elde kalan hakemler içinde maç trafiğine bakılarak Atilla Karaoğlan’ın bu...

Daha sezon başlamadan haksız, hukuksuz, sebepsiz ve adaletsiz yapılan hakem kıyımlarının diğer hakemlerin de dengesini bozduğu muhakkak.

Elde kalan hakemler içinde maç trafiğine bakılarak Atilla Karaoğlan’ın bu maça atanacağı 2 hafta önceden belli olmuştu.

MHK’nın tuhaf ve anlaşılmaz uygulamalarının sonuçları Atilla Karaoğlan’ın yüzünden okunuyordu. 4. hakemin de yardımıyla kulübelere gösterdiği sarı kartlar ve oyunun sık durmasından faydalanarak tansiyonun yükselmesini engelledi.

G.Saray’ın 2 temiz gol ile öne geçmesi hakemi biraz daha rahatlattı.

Kırmızı daha doğru olurdu!

35. dakikada Dzeko’yu ceza sahasına girmek üzereyken Sanchez indirdi ve sarı kart gördü. Bu müdahale yapılmasaydı Dzeko bir vuruşta gol yapma şansına sahip olabilirdi.

Pozisyonun yakınındaki Abdülkerim’in yetişmesi zordu. Bu yüzden hakemin kırmızı kart vermesi daha doğru olacaktı. Ama pozisyon çok net olmadığı için VAR’ın karışmaması da doğru.

3-0 olmasa penaltı çalınır mıydı?

61. dakikada Abdülkerim’in Fred’in ayağına dikkatsizce basması sebebiyle Atilla...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Skor herkesi kurtardı! 22 Eylül 2024 | 164 Okunma Gördüğünü çalacak hakem aranıyor! 16 Eylül 2024 | 134 Okunma Skor hakemi kurtardı! 20 Mayıs 2024 | 373 Okunma Krmz VARa kalmamalyd! 28 Nisan 2024 | 44 Okunma Djiku kzarmal gol iptal olmalyd 18 Mart 2024 | 475 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar