Nefret Makinesi!

Türkiye’de, sistemli bir şekilde “Arap” düşmanlığı körükleniyor farkındaysanız. Cumhuriyet döneminden kalan fay hatları bilinçli bir şekilde tetikleniyor, ırkçı nefret kasten...

Türkiye’de, sistemli bir şekilde “Arap” düşmanlığı körükleniyor farkındaysanız. Cumhuriyet döneminden kalan fay hatları bilinçli bir şekilde tetikleniyor, ırkçı nefret kasten kışkırtılıyor ve insanlar Araplara karşı sürekli provoke ediliyor. Bu çok ciddi bir sorun.  

Bu toplum mühendisliğinin altında, Türkiye’nin yakın gelecekte bölgemizde yaşanabilecek bir savaşa (Arap- İsrail savaşı) hazırlanması gibi bir niyet yatıyor olabilir.

Faşist Türk seküleri, Arap düşmanlığına genetik olarak yatkın olduğu için “öncü rolünü” şimdilik iyi oynuyor gibi görünüyor. Çünkü Arap adına bile tahammül gösteremiyor kendisi. Sanki ülkeyi, Fransızlar, İngilizler, İtalyan’lar değil de, Araplar işgal etti!

            ***

Geçtiğimiz günlerde Anadolu’nun bazı yerlerinde Suriyelilere ait evler ve iş yerleri yağmalandı. Bu beklenmeyen bir durum değildi tabii. Bu konularda antrenmanlı olduğumuz sır değil. (6-7 Eylül olaylarında da gayrimüslimlerin ev ve işyerleri talan edilmişti.) Önümüzdeki günlerde bu yaşananların daha kötüleri yaşanabilir.  

            Mülteci politikasını beğenmemeniz insanların evlerini yakma, onları öldürme hakkı vermez size. Politikaları ister...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Suçlular Yasalara Güveniyor! 28 Eylül 2024 | 82 Okunma Mübalağayla Nereye Kadar? 21 Eylül 2024 | 38 Okunma Narin ve Reyting Savaşları 14 Eylül 2024 | 57 Okunma Buhranlarımız 07 Eylül 2024 | 12 Okunma Uzun ve Sağlıklı Yaşamanın Formülü! 31 Ağustos 2024 | 70 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar