Yaşamak bir tesadüf…

İzmir’de yoldan karşıya geçerken su birikintisine basan 23 yaşındaki genç bir vatandaş elektrik akımına kapıldı. Ona yardım etmek isteyen 44 yaşındaki başka bir vatandaş da elektrik akımına...

İzmir’de yoldan karşıya geçerken su birikintisine basan 23 yaşındaki genç bir vatandaş elektrik akımına kapıldı. Ona yardım etmek isteyen 44 yaşındaki başka bir vatandaş da elektrik akımına kapıldı. İkisi de oracıkta öldü.

Söz konusu yerle ilgili yıllardır şikâyetler ediliyormuş meğer. Esnaf, vatandaşlar durumu yetkililere defaatle  bildirmişler. Yer ile ilgili çeşitli haberler bile yapılmış. Fakat kimse oralı olmamış! Ta ki iki insan ölene kadar!

İki kişi öldükten, kamuoyu ayağa kalktıktan sonra yetkililer sorunu kısa sürede halletmişler. 

****

Geçen hafta bir muhtarla geceleyin yaşanan gürültü şikâyetleri hakkında konuşuyorduk.

Muhtar bey “ Defalarca kaymakama, Emniyet müdürüne vatandaşlarımızın şikâyetlerini ilettim. Talimatı yanımda verdiler. Fakat sorunumuz bir türlü hallolmadı. Çünkü talimatı alanlar işlerini yapmıyorlar. Kimse işini yapmıyor. Gürültü çıkaranlara muhtar olarak ben müdahale etsem başım belaya girecek, ne yapacağımızı bilmiyorum” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Buhranlarımız 07 Eylül 2024 | 10 Okunma Uzun ve Sağlıklı Yaşamanın Formülü! 31 Ağustos 2024 | 64 Okunma Yeteneğin En Sevdiği Muhit 24 Ağustos 2024 | 39 Okunma Kayıp Bekçiler 17 Ağustos 2024 | 72 Okunma Tılsımlı Havlu 10 Ağustos 2024 | 1.065 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar