İsrail hariç herkes konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’nin yeni yasama yılı açılışında şu ifadeleri kullandı: “İsrail’in, muharref Tevrat’tan yola çıkarak, tamamen dini bir fanatizm ile Filistin ve Lübnan’dan...


Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’nin yeni yasama yılı açılışında şu ifadeleri kullandı: “İsrail’in, muharref Tevrat’tan yola çıkarak, tamamen dini bir fanatizm ile Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü dikeceği yer, Türkiye olacaktır… İsrail, Türkiye topraklarını da içine alan bir hayal kurmaktadır.”

İsrail’den bu ifadelere ilişkin bir açıklama gelmedi; hatta Erdoğan’ın her açıklamasına zevzekçe, münasebetsizce cevap veren İsrail Dışişleri Bakanı bile bu ifadeler için mesaj atmadı. Hiçbir İsrailli yetkili çıkıp “Vadedilmiş Topraklar diye bir hayalimiz yok. Türkiye’ye saldırmayacağız” demedi. Cevap kimden geldi? CHP’den geldi. Sonra PKK’dan geldi. Sonra, bir sürü yazardan, gazeteciden geldi. Adeta yarışa girerek, “İsrail din savaşı yapmıyor”, “İsrail’in Vadedilmiş Topraklar diye bir hayali yok” çırpınışına girdiler.

Bugün İsrail’i savunma yarışına girenlerle, 1948’den bu yana İsrail’in Türkiye’ye saldırılarını, operasyonlarını perdeleyenler aynı kişiler, aynı kurumlar, aynı kafalar.

Tekrar hatırlatalım:

1. PKK ve FETÖ İsrail beslemesi iki...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail hariç herkes konuştu 11 Ekim 2024 | 172 Okunma Yeni Şafak olmasaydı… 10 Ekim 2024 | 269 Okunma İsrail’le savaş, iç cephe, iktidar’a düşen 04 Ekim 2024 | 1.607 Okunma Suçu önleme ve ıslah için daha çok din eğitimi 27 Eylül 2024 | 3.538 Okunma Milli teknoloji: İmkânsız zaruret 23 Eylül 2024 | 1.470 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar