Bu filmi gördük!

 Gazze halkı, yıllardır, dünyanın en büyük açık hava hapishanesinde yaşamak zorunda bırakıldılar. Gelinen nokta itibariyle, artık en temel insan haklarından bile mahrumlar. Su yok, elektrik yok. Gaz yok...

 

Gazze halkı, yıllardır, dünyanın en büyük açık hava hapishanesinde yaşamak zorunda bırakıldılar. Gelinen nokta itibariyle, artık en temel insan haklarından bile mahrumlar. 

Su yok, elektrik yok. Gaz yok, akaryakıt yok. İlaç yok, gıda malzemeleri yok. Telefon yok, internet yok. Kefen bezi bile yok. 

Kendilerine gönderilen peygamberleri dahi öldüren vahşiler, savunmasız sivil halka yönelik her türlü zalimliğini sürdürüyor. 

Siyonist caniler, pazar yerini vurdular. Yetmedi ekmek kuyruğunda bekleyenleri vurdular. O da yetmedi Gazze’yi terk edenleri, hastaları ve yaralıları vurdular. 

Filistinliler yürüyorlar, öldürülüyorlar. Duruyorlar, yine öldürülüyorlar. Ne yapsalar değişmiyor, öldürülüyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay ahlaksızlar… 16 Ekim 2024 | 241 Okunma Yazıklar olsun! 09 Ekim 2024 | 164 Okunma Bosna’da bir garip seçim 02 Ekim 2024 | 186 Okunma Kosova’da FETÖ propagandası 25 Eylül 2024 | 437 Okunma Narin bir mesele: Çocuklarımız… 18 Eylül 2024 | 166 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar