Esaslı bir muhasebe vakti

 Bir insanı kıymetli yapan, derdidir, davasıdır. Asıl mesele, bir davaya sahip olmak değil, bir davaya ait olmaktır. Şartların değil, hakikatin insanı olmaktır. Siyasetin değil, hakkaniyetin peşinde...

 

Bir insanı kıymetli yapan, derdidir, davasıdır. Asıl mesele, bir davaya sahip olmak değil, bir davaya ait olmaktır. Şartların değil, hakikatin insanı olmaktır. Siyasetin değil, hakkaniyetin peşinde olmaktır. 

Hayır, kelime oyunu yapmıyorum. Biri misafir, diğeri ev sahibi gibi davranır. Evimizde kiracı olabiliriz ama bu aziz vatanın sahipleriyiz.

Hayır, herhangi bir partiyi kastetmiyorum. Bizim için dava, İslâm kalmaktır, insan kalmaktır. Bu söylediklerim, sadece bir partinin üyelerini / yöneticilerini değil, bir derdi ve bir davası olan bütün herkesi içine alıyor.

Türkiye, müşterek derdimiz ve ortak davamızdır. Hepimizin önündedir, her şeyden önemlidir.

O halde, hepimizi içine alarak, şunu soralım: Geldiğimiz yer, gelmek istediğimiz yer midir? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye, neden Bosna’dan çıkarılıyor? 11 Eylül 2024 | 1.213 Okunma Türkiye, NATO’dan çıkarılıyor mu? 04 Eylül 2024 | 356 Okunma Yegâne çıkış yolu: Malazgirt… 28 Ağustos 2024 | 60 Okunma Yeşil vatan… 21 Ağustos 2024 | 36 Okunma Esaslı bir muhasebe vakti 14 Ağustos 2024 | 24 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar