Sekiz yıl sonra: 15 Temmuz…

İlk andan beri söylüyoruz: Yaşadıklarımız, bir darbe teşebbüsü değil, işgal girişimidir. İslam kuşatma altında, Türklük tehlikededir. O gece, sadıklar ile hainler karşı karşıya...

İlk andan beri söylüyoruz: Yaşadıklarımız, bir darbe teşebbüsü değil, işgal girişimidir. İslam kuşatma altında, Türklük tehlikededir. 

O gece, sadıklar ile hainler karşı karşıya geldi. Vatan ehli ile vatansızlar arasında bir savaş yaşandı. Her ne kadar siyasiler demokrasi deseler de aslında vatan savunması yapıldı. 

Bir de gaflete düşenler var elbette.

Bazı kimseler, 15 Temmuz gecesinde, ortalıkta hiç görünmediler. Sonraki birkaç gün de yoktular. Korkaklığı kusur olarak tanımlayamayız. Onları kınayamayız.

Bununla birlikte…

Yüzlerce şehide ve on binlerce şahide rağmen, yaşananlara ‘tiyatro’ diyenler var. Tanklara selam duranlar, darbecilere alkış tutanlar ve sala okuyan din görevlilerine saldıranlar. Askeri “Allah, Allah…” diye hücum eden bir milletin, sala okunmasından rahatsız olan hiçbir ferdi olamaz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye, NATO’dan çıkarılıyor mu? 04 Eylül 2024 | 352 Okunma Yegâne çıkış yolu: Malazgirt… 28 Ağustos 2024 | 59 Okunma Yeşil vatan… 21 Ağustos 2024 | 36 Okunma Esaslı bir muhasebe vakti 14 Ağustos 2024 | 22 Okunma Şehit İsmail Haniye için… 07 Ağustos 2024 | 70 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar