Türkiye, NATO’dan çıkarılıyor mu?

 Türkiye, bedeli ne olursa olsun: Her daim mazlumdan yana tavır alıyor. Filistin’den Irak’a, Mısır’dan Arakan’a, Suriye’den Doğu Türkistan’a. Gücünün yettiği, elinin uzandığı her...

 

Türkiye, bedeli ne olursa olsun: Her daim mazlumdan yana tavır alıyor. Filistin’den Irak’a, Mısır’dan Arakan’a, Suriye’den Doğu Türkistan’a. Gücünün yettiği, elinin uzandığı her coğrafyadan binlerce misafir ağırladı, ağırlıyor.

Türk askeri, dünyanın neresinde olursa olsun: Zorda olanların, darda kalanların, evlatlarını ve namuslarını korumak isteyenlerin yardımına koşuyor. Kore’den Afganistan’a, Bosna’dan Kosova’ya, Kıbrıs’tan Libya’ya, Somali’den Katar’a. Sadece resmi sınırlarımızın değil, sorumluluk sahamızın da huzur ve güvenliğini sağlamaya çalışıyor.

Kıymetli Süleyman Çobanoğlu’nun söylediği gibi: “Türkiye ağır yüktür, bilmeyen ne bilesi.”

Buradan şuraya geçelim.

1992 yılında Sırp ve Hırvat saldırısı başladığı zaman, devlet ve millet olarak, Bosna’ya ve Boşnak kardeşlerimize gücümüz yettiğince sahip çıktık. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye, neden Bosna’dan çıkarılıyor? 11 Eylül 2024 | 1.213 Okunma Türkiye, NATO’dan çıkarılıyor mu? 04 Eylül 2024 | 356 Okunma Yegâne çıkış yolu: Malazgirt… 28 Ağustos 2024 | 60 Okunma Yeşil vatan… 21 Ağustos 2024 | 36 Okunma Esaslı bir muhasebe vakti 14 Ağustos 2024 | 24 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar