Vay ahlaksızlar…

 Lafı uzatmaya hiç niyetim yok. Hemen konuya girmek istiyorum. En iyi bildiğimizi sandığımız konuda sıkıntı yaşıyoruz. “Önce ahlak ve maneviyat” diyenlerdendik. Şimdi grafikler ve istatistikler...

 

Lafı uzatmaya hiç niyetim yok. Hemen konuya girmek istiyorum. 

En iyi bildiğimizi sandığımız konuda sıkıntı yaşıyoruz. “Önce ahlak ve maneviyat” diyenlerdendik. Şimdi grafikler ve istatistikler arasındayız. Güne dolarla başlıyor, altınla bitiriyoruz.

Çok katlı binaların, dev alışveriş merkezlerinin arasında kaybolduk. Ahlak anlayışımız ciddi bir sarsıntıya uğradı. Hızla ahlak ve maneviyat kavramlarından uzaklaşıyoruz. Yakıcı ve yıkıcı bir ahlak buhranı, derin bir manevi boşluk yaşıyoruz. Maalesef.

Parası için anne-babasını, nine-dedesini öldürenler. Hayat arkadaşına, eşine saldıranlar, hakaret edenler. Parmak kadar bebeklere, hayatın baharındaki çocuklara kötü şey yapanlar.

Harama el uzatanlar, kem bakanlar. Komşusunun, akrabasının, patronunun, sokakta hiç tanımadığı insanın malına ve namusuna göz dikenler. Evli olduğu halde bir başkasıyla zina edenler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay ahlaksızlar… 16 Ekim 2024 | 204 Okunma Yazıklar olsun! 09 Ekim 2024 | 164 Okunma Bosna’da bir garip seçim 02 Ekim 2024 | 186 Okunma Kosova’da FETÖ propagandası 25 Eylül 2024 | 436 Okunma Narin bir mesele: Çocuklarımız… 18 Eylül 2024 | 166 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar