Sedat Peker’in uyardığı şirket

Söylenen her sözün, atılan her adımın bir bedeli var. Uzun sürse de kendisini tarihe kabul ettiriyor.

Türkiye, Diyarbakır’daki skandalı konuşuyor. Okumayan varsa aktarayım. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cenap Ekinci, Haziran 2020'de, Diyarbakır’a özel uçakla gelen bir ekibin, COVID-19 virüsünü kanda ilaçsız tedavi edebilen bir cihazı Sağlık Bakanlığı’na tanıtarak satmak istediğini söyledi. Ekinci'nin anlattıklarına göre, ekibin başında bulunan Süleyman Soylu’nun kuzeni Mehmet Soylu, cihazın denenmesi ve raporlanmasında ısrar ediyordu. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi, hastalar üzerinde denenmesini kabul etti. Bakanlık onaylamadığı için cihaz satın alınmazken, bu tedavi yöntemiyle tedavi edilen bazı hastalar öldü.

İşte bu kobay skandalındaki şirketi ben yakından tanıyorum. Defalarca bu köşede, televizyonlarda hatta SS kitabında anlattım. Elbette şirket tarafından davalar açıldı. Sonunda ne olduğunu da anlatacağım.

SGK EVRAKIYLA DOLANDIRICILIK

Önce şunu söyleyeyim. Mesele akrabalık değil. Mesele ayrıcalık.

Zira RD Global’i diğer ilaç şirketlerinden ayıran bir detay var. Kamu kuruluşları RD Global’i çok seviyor. DMO onun tedarik ettiği ürünlerini satıyor, RD Global markasını nedense Anadolu Ajansı reklam-haberiyle duyuruyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zapsu: Ya Mehmet Şimşek ya faşizm 02 Eylül 2024 | 5.689 Okunma Vaniköy’deki araziyi sahibinden dinleyin! 29 Ağustos 2024 | 4.125 Okunma Jandarma’da neler oluyor 26 Ağustos 2024 | 3.233 Okunma Hâkimlerin yargılayacağı hâkimler 22 Ağustos 2024 | 3.880 Okunma Şûrası olmayan şûra 05 Ağustos 2024 | 411 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar