Faydadan çok zararı var!

Geçen yıl Çağla Şıkel'in buz dolu bir fıçıya girmesiyle başlattığı, ardından Neslişah- Engin Altan Düzyatan, Melis-Mustafa Sandal, Neva Dürüst gibi isimlerin de denediği bu akıma, her gün...

Geçen yıl Çağla Şıkel'in buz dolu bir fıçıya girmesiyle başlattığı, ardından Neslişah- Engin Altan Düzyatan, Melis-Mustafa Sandal, Neva Dürüst gibi isimlerin de denediği bu akıma, her gün yeni bir isim kapılıyor.



Bağışıklığı güçlendirdiği ve metabolizmaya fayda sağladığı iddia edilen bu akımın son takipçisi ise Aslı Ekşioğlu oldu. Ancak önceki gün yabancı basında bu konuyla ilgili bir haber okudum ve açıkçası tedirgin oldum.



Haberde, dünyanın farklı ülkelerinde, bu buz fıçısı modasına uymak isterken hayatını kaybeden 100'ün üzerinde insan belirlendiğini yazıyordu. Özellikle kalbi ile ilgili problemi olanların kesinlikle bunu denememesi gerektiği; kalp krizini tetikleyebileceği ve hatta öldürebileceği uyarısı da vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gülmanlar’a Azeri gelin 07 Eylül 2024 | 94 Okunma Aşkta kazandı futbolda kaybetti 06 Eylül 2024 | 224 Okunma Sadece Şevval Şahin kendini çöle vurdu! 05 Eylül 2024 | 85 Okunma Düğün için acil mekan aranıyor 04 Eylül 2024 | 150 Okunma Müze savaşları yeniden başlıyor 03 Eylül 2024 | 60 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar