Müstakbel damat her yerde!

Sima Tarkan ile Mark Başoğlu, 20 Eylül'de, Venedik'teki San Clemente Adası'nda, üç gün üç gece sürecek bir düğünle evlenecek. Düğüne iki aydan fazla var ama bekarlığa veda ettiler bile! Ablası...

Sima Tarkan ile Mark Başoğlu, 20 Eylül'de, Venedik'teki San Clemente Adası'nda, üç gün üç gece sürecek bir düğünle evlenecek. Düğüne iki aydan fazla var ama bekarlığa veda ettiler bile!



Ablası Dila Tarkan Doğruer ve yakın arkadaşları, hafta sonunda, Sima Hanım'a, Mikonos'ta bekârlığa veda partisi düzenledi. Partinin sürprizi ise, herkesin vücuduna, müstakbel damadın çıkartmalarını yapıştırmasıydı.



Mark Başoğlu da geçen hafta Ibiza'da bekarlığa veda etmişti ancak öğrendim ki, her ikisinin de bekarlığa veda partileri devam edecekmiş. Üç gün üç gecelik düğünden önce 40 gün 40 gece bekarlığa veda edecekler galiba.

50. YAŞA ÇOK ÖZEL HEDİYE
Ünlü turizmci Kerem Tümay'ın, 50. yaş gününde, diş hekimi eşi Birgül Tümay'dan unutulmaz bir hediye aldığını...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gülmanlar’a Azeri gelin 07 Eylül 2024 | 94 Okunma Aşkta kazandı futbolda kaybetti 06 Eylül 2024 | 224 Okunma Sadece Şevval Şahin kendini çöle vurdu! 05 Eylül 2024 | 85 Okunma Düğün için acil mekan aranıyor 04 Eylül 2024 | 150 Okunma Müze savaşları yeniden başlıyor 03 Eylül 2024 | 60 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar