Şeyma’nın sevgilisi ‘ünlü’ seviyormuş!

Şeyma Subaşı, 151 gün evli kaldığı ikinci eşi Mohammed Alsaloussi'den boşandığı tarih olan 29 Eylül'de, Brezilyalı model Marlon Teixeria ile aşkını ifşa etmişti. Sevgilisiyle Bali'de tatilde olan...

Şeyma Subaşı, 151 gün evli kaldığı ikinci eşi Mohammed Alsaloussi'den boşandığı tarih olan 29 Eylül'de, Brezilyalı model Marlon Teixeria ile aşkını ifşa etmişti.



Sevgilisiyle Bali'de tatilde olan Şeyma'dan önceki gün yüzlerinin gözükmediği el ele bir paylaşım, dün de yüzlerinin seçilmediği başka bir paylaşım geldi! Şeyma niye böyle bir gizem yarattı bilmiyorum ama sevgilisiyle ilgili bazı bilgilere ulaştım.



Brezilya'nın en gözde modellerinden olan Marlon Teixeria, ülkesinde ünlü kadınlarla aşk yaşamasıyla tanınıyormuş. Aşk listesi de bir hayli kalabalıkmış. Bu arada onun da Şeyma gibi bir kızı varmış. İki ay önce başladığını öğrendiğim Şeyma ile Marlon'un aşkı bakalım ne kadar sürecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İkinci hayatının ilk aşkını yaşıyor 18 Ekim 2024 | 9 Okunma Elif Gönlüm şarkıcılığa soyundu 17 Ekim 2024 | 92 Okunma Üçe beşe bakmadan irtibatı kopardı! 16 Ekim 2024 | 137 Okunma “Başıma bir şey gelirse sorumlusu kayınvalidemdir” 15 Ekim 2024 | 462 Okunma Şeyma’nın sevgilisi ‘ünlü’ seviyormuş! 14 Ekim 2024 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar