HAMAS bölgede mağlup edilemez!

İsrail üst düzey yetkililerinin yorumlarına yer veren New York Times gazetesi İsrail askerlerinin HAMAS’ın bölgede mağlup edilemeyeceğini savaşın boş yere uzadığını düşündüklerini ifade ederek...

İsrail üst düzey yetkililerinin yorumlarına yer veren New York Times gazetesi İsrail askerlerinin HAMAS’ın bölgede mağlup edilemeyeceğini savaşın boş yere uzadığını düşündüklerini ifade ederek “Netanyahu’nun iktidarda kalmak için savaşı geciktirdiği ve dolayısıyla ’sonsuza kadar savaş’ stratejisinin bir parçası olarak savaşın sonuçlanmasını engellediğine yer verdi.

İsrail ordusu resmi bir açıklama yapmadan “üçüncü aşamanın” başlayacağını ima ederken askeri uzmanlar da saha verilerine göre, ordunun mühimmatı tükendiğinden farklı yöntemlerin benimsendiğini ve saldırılarda yeni bir aşamaya geçildiğini işaret ediyor. İsrail medyası, saldırıların üçüncü aşamasının Gazze Şeridi’nin yoğun bombalamadan, istihbarat bilgilerine dayalı “hedefli bombalamaya” geçiş anlamına geldiğini yazdı. Filistinli uzmanlar, İsrail’in “saldırılarının üçüncü aşaması” olarak değerlendirilen son dönemde, yeni stratejinin Gazze’de daha az saldırıyla daha çok Filistinli öldürmeyi hedeflediğini belirtiyor.


GENERALLER PES ETTİ: ORDUNUN ÜST DÜZEY YÖNETİMİ ABD DIŞ İŞLERİNİN SESİ NEW YORK TİMES’A ATEŞKES İSTEDİKLERİNE DAİR HABERLER YAPTIRIYOR!

Katil...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tören sonrasında 90 genç teğmen 15 Temmuz’da kaldırılan darbeci yemini neden tekrar etti? 04 Eylül 2024 | 4.241 Okunma Ankara bastırdı; Ada’da gizli Siyonist işgal bozuldu, işgalciler panik halinde kaçmaya başladı! 28 Ağustos 2024 | 5.822 Okunma Özgür Özel’in FETÖ ile tarihsel bir husumetim var açıklaması yalan mı? 26 Ağustos 2024 | 2.106 Okunma İsrail Suriye üzerinden PKK’yı kullanarak Türkiye’ye saldıracak! ABD olarak biz azmettiriciyiz! 21 Ağustos 2024 | 1.149 Okunma Suudi Prensi Selman İsrail için neden ölümü göze alarak suikast korkusu yaşıyor. Şantaj mı yapıldı? 19 Ağustos 2024 | 874 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar