Galatasaray’a ne oldu?

Galatasaray için kolay bir maç değildi. Aslında kağıt üzerinde kolaydı ama Galatasaray, Kasımpaşa ve Rigas maçlarında kaptırdığı puanlarla kaptırdığı için bu dönemde onlar...

Galatasaray için kolay bir maç değildi. Aslında kağıt üzerinde kolaydı ama Galatasaray, Kasımpaşa ve Rigas maçlarında kaptırdığı puanlarla kaptırdığı için bu dönemde onlar için kolay bir maç yoktu.
Alanyaspor her ne kadar ligin ortalarında yer alsa da zayıf bir kadroya sahip ve iddialı takımlara meydan okumaktan oldukça uzak. Nitekim ilk yarı boyunca Muslera’nın koruduğu kaleyi zorlayamadı. Sarı Kırmızılıların 35. dakikadan sonra yaşadığı düşüşle birlikte yarı alanı geçti ama yine gol üretebilmenin çok uzağındaydı.

Galatasaray ise artık ezberlenen ilk 11’i ile başlamıştı maça. Burada bir parantez açıp Okan Buruk’a şunu sormak lazım; bu ezberlenen 11 tecrübeli, iş bitirici ama tempo sorunu olan bir 11. Acaba tüm kilit isimleri ile maçlara başlamak yerine birkaç ismi değiştirerek kulübeyi hareketlendirmeli, Mertens gibi, Yunus gibi, Sara gibi skor katkısı olan isimleri ikinci yarıda mı düşülmeli?
Maça dönersek; Galatasaray yine baskın başladı ve Sara’nın savunma arkasına attığı topta Yunus Akgün, Rigas’a attığı golün benzerini Alanyaspor ağlarına bıraktı. Barış’ın, Yunus’un girişimleri dışında fazla bir gol pozisyonu olmadan ilk yarı tamamlandı.

Galatasaray’ın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Galatasaray’a ne oldu? 07 Ekim 2024 | 353 Okunma Dejavu 04 Ekim 2024 | 56 Okunma Kartal nasıl kazandı? 01 Ekim 2024 | 165 Okunma Çift santrfor ve sonrası 29 Eylül 2024 | 294 Okunma Osimhen-Icardi 26 Eylül 2024 | 184 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar