Güneş doğar mı?

Trabzonspor için, 5. kez göreve gelen Şenol Güneş’le yeni bir başlangıçtı. Abdullah Avcı ile bir projeye başlayan Bordo Mavililer neredeyse tüm takımı yenilemiş ama değişim tamamlanmadan hocayı da...

Trabzonspor için, 5. kez göreve gelen Şenol Güneş’le yeni bir başlangıçtı. Abdullah Avcı ile bir projeye başlayan Bordo Mavililer neredeyse tüm takımı yenilemiş ama değişim tamamlanmadan hocayı da değiştirmişti. Şenol Güneş’ten usta dokunuşlarla takımı toparlaması beklemiyordu.

Nitekim Trabzonspor maça, seyircisinin de desteğiyle özgüvenli başladı, topu kontrol etti ve Beşiktaş’ı kendi yarı alanına çekilmeye zorladı. Şenol Güneş, toplu oyunda fark yaratan Beşiktaş’ı durdurmanın yolunu topu kontrol etmekte buldu. Bu planın maç boyu tutup tutmayacağını görmemize Visca izin vermedi. Rafa Silva’ya yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görmesi Trabzonspor’u 10. dakikada 10 kişi bıraktı.

Visca gibi tecrübeli bir futbolcunun maçın başında, orta sahada sıradan bir pozisyonda kırmızı kartlık faul yapması akıl alır gibi değildi. Hakem Ali Şansalan’ın yakın pozisyonda bu kırmızı kartı atlaması da şaşırtıcıydı. Trabzonspor’un 10 kişi kaldıktan sonra gol için bastırıp Okay’la golü bulması daha da şaşırtıcıydı. Ama peri masalı çabuk bitti. Beşiktaş gibi güçlü bir takıma 11’e 11’de bile meydan okumak zorken 11’e 10’da kafa tutmak mümkün değildi.

Beşiktaş 20. dakikadan sonra...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Galatasaray 3’lü savunma oynar mı? 18 Eylül 2024 | 299 Okunma Güneş doğar mı? 16 Eylül 2024 | 142 Okunma Sara, Osimhen ve diğerleri… 15 Eylül 2024 | 252 Okunma Demir’in eridiği maç 01 Eylül 2024 | 174 Okunma Rafa- Ciro farkı 30 Ağustos 2024 | 195 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar