FETÖ’cüler hâlâ bahar gelecek sanıyor!..

15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ’nün çoğu unsuru devlet içinden sökülüp atıldı. Elbette hâlâ kalıntıları var. Emniyetimiz ve yargımız gerekeni hemen her gün yapıyor....

15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ’nün çoğu unsuru devlet içinden sökülüp atıldı. Elbette hâlâ kalıntıları var. Emniyetimiz ve yargımız gerekeni hemen her gün yapıyor. Birçok FETÖ’cüye operasyon yapılıyor. 

FETÖ’nün gazetecileri ise bambaşka havada. Özellikle yurt dışında yaşayanları son 10 senedir "bahar gelecek" deyip kitlelerini avutuyorlar. Avutmak dışında da bir şey yaptıkları yok. Kendileri adına bir şeylerin düzelmeyeceğini biliyorlar. YouTube üzerinden yayınlar yaparak Türkiye’nin imajı hakkında olumsuz haberler yapıyorlar. Benim gibi onları izleyen dışında kimsenin bunları taktığı yok. Ne önemi var ki onlar için. Hâlbuki Türkiye’de iktidara kim gelirse gelsin asla FETÖ’cüler için iyi olmayacak. Yarın bir gün Cumhur İttifakı dağıldığında ve Erdoğan gittiğinde kendilerinin yeniden güç kazanacağını düşünüyorlar. Bu kadar da salaklar! 

YouTube’da üst perdeden sadece atıp tutuyorlar. Yaptıkları analizlerin bir tanesi bile tutmadı. Ne derlerse olmuyor. Hiçbir tahminleri tutmuyor. Bazı FETÖ’cü akademisyenler de güya bağımsız tiplermiş gibi davranıyorlar. 

Onlardan biri...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’nin iletişim dili iyi değil 01 Temmuz 2024 | 23 Okunma FETÖ’cüler hâlâ bahar gelecek sanıyor!.. 28 Haziran 2024 | 4.499 Okunma CHP’yi memnun etmeye çalışmak... 26 Haziran 2024 | 919 Okunma Ben yeni vergi yasasını savunuyorum 24 Haziran 2024 | 940 Okunma Dünyada insanlar haber okumuyor mu? 21 Haziran 2024 | 242 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar