"Arapzon" diyerek ırkçılık yapmak!

Malum, Kurban Bayramı'ndayız. Bugün de son gün...Karneler verildi ve 9 günlük tatil devam ediyor. Yabancı turistler de Türkiye’ye gelmeye başladı.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bu sene turist sayısı ve...

Malum, Kurban Bayramı'ndayız. Bugün de son gün...

Karneler verildi ve 9 günlük tatil devam ediyor. Yabancı turistler de Türkiye’ye gelmeye başladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bu sene turist sayısı ve cirosunda rekor kırılacağını söylüyor. Rakamlar da bunu gösteriyor.

Güney illerimiz ve ilçelerimiz müthiş. Antalya, Bodrum, Çeşme yurt içinden ve dışından müthiş turist alıyor. Avrupa, Rusya, Ukrayna ve başka yerlerden âdeta akın ediyorlar. 

Arap turistler de kendilerine yakın gördükleri Türkiye’ye geliyorlar. Bir kısmı deniz kenarına gidiyor. Ancak Araplar ormanlık ve havanın yumuşak olduğu Karadeniz’e daha çok geliyorlar. Dün de başta Trabzon olmak üzere Karadeniz şehirlerine yoğun Arap turist akını oldu. Bu da ekonomi için iyi bir şey. 

Karadeniz’de yaylalar serin. Yaz olsa da yoğun yağış var. Arapların tam istediği yer. Onlar da sıcaktan kaçıyor...

Ben de bayramda İstanbul’u gezdim. Çokça turiste rastladım. İstanbul’un tadını çıkarıyorlar...

Sosyal medyada dün gene Trabzon...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti umarım teğmenler işini hafife almıyordur 06 Eylül 2024 | 3.007 Okunma Bu kadar olay tesadüf mü? 04 Eylül 2024 | 4.847 Okunma Yeni başlayanlar için teğmenler meselesi  02 Eylül 2024 | 9.314 Okunma Seküler ve muhalif cenah kendinde hata görmez! 30 Ağustos 2024 | 3.771 Okunma AK Parti alttan almayla dik durmayı karıştırmamalı! 28 Ağustos 2024 | 1.229 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar