Trump: Demokrasi için kurşun yedim

Donald Trump’a yönelik suikast girişiminin etkileri devam ediyor. Açıklamalar da peş peşe geliyor. Trump en son “demokrasi için kurşun yedim” dedi.Binlerce kişinin toplandığı alanda destekçilerine...

Donald Trump’a yönelik suikast girişiminin etkileri devam ediyor. Açıklamalar da peş peşe geliyor. Trump en son “demokrasi için kurşun yedim” dedi.

Binlerce kişinin toplandığı alanda destekçilerine konuşan Trump, Demokratların kendisini “demokrasiye bir tehdit olarak tanımladığını” ardından da Beyaz Saray’ı geri almaya hazır olduğunu söyledi. 

Trump, Michigan’daki konuşmasında suikast girişiminden tam bir hafta sonra mitinge gelen binlerce insana teşekkür ederek, “Karşınızda yüce Tanrı’nın isteğiyle duruyorum” dedi.

ABD’deki seçim sadece orayı ilgilendirmiyor. Türkiye’yi ve dünyayı da yakından ilgilendiriyor. Orta Doğu, Ukrayna, Asya-Pasifik her yer yeni ABD Başkanı'nın politikasından etkilenecek. Özellikle Trump’ın seçilmesi birçok şeyi değiştirecek gibi duruyor. 

ABD Gizli Servisi daha çok tedbir alıyor. Herhangi bir tatsızlık yaşanmaması için mitinglerde sıkı ve geniş bir güvenlik var. 

Seçimlere çok zaman kalmadı. ABD’de olan bitenin etkilerini görmek lazım. 

ABD...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti umarım teğmenler işini hafife almıyordur 06 Eylül 2024 | 3.007 Okunma Bu kadar olay tesadüf mü? 04 Eylül 2024 | 4.847 Okunma Yeni başlayanlar için teğmenler meselesi  02 Eylül 2024 | 9.314 Okunma Seküler ve muhalif cenah kendinde hata görmez! 30 Ağustos 2024 | 3.771 Okunma AK Parti alttan almayla dik durmayı karıştırmamalı! 28 Ağustos 2024 | 1.229 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar