Mourinho’nun metodu sahadan hayata dersler

SPORU seviyorum; hem seyretmeyi, hem de yapmayı... Çünkü hayatın bütün detaylarını sporda buluyorum.

Sporda özellikle de futbolda, oyun ile hayat arasındaki çizgi sık sık bulanıklaşır. Fenerbahçe'nin teknik direktörü José Mourinho'yu izliyor musunuz?

Benim yıllardır yakından takip ettiğim spor insanlarından biridir. Türkiye’de başarılı olur, olmaz bilemem. Ben spora fanatik gözlüğüyle değil, taraftar gözüyle baktığım için benim kriterlerim çok farklı.

Mourinho’yu modern ve detaycı bulanlardanım.

Portekiz, İngiltere, İspanya ve İtalya'da toplam 26 ulusal ve uluslararası kupa kazanmış biri ve ilkeleriyle adından hep söz ettiriyor.

Mourinho'nun tanımlayıcı alışkanlıklarından biri güne herkesten önce başlaması. Takımından bir saat önce antrenman sahasına geliyor, antrenman düzenini kendisi kuruyor. Bu hazırlığın ve başarıya zemin hazırlamanın önemini vurgular. Hayatta da proaktif olmak ve günün zorluklarına hazırlıklı olmak genellikle hedeflere ulaşmanın anahtarıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Körfez masmavi olsa İzmir başka bir şehir olmaz mı? 07 Eylül 2024 | 52 Okunma Eylem planı tamam ama bir model de lazım 05 Eylül 2024 | 86 Okunma Galiba yeni şeyler yapmanın zamanı geldi 03 Eylül 2024 | 62 Okunma OVP’ye dikkat çektiler ekonomiye destek verdiler 30 Ağustos 2024 | 1.336 Okunma Bodrum artık büyükşehir gibi 28 Ağustos 2024 | 1.663 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar