Adalet Bakanlığı Tuğrul Türkeş’i beklemeye aldı, onay yok!

Bir hafta önce verdiği bir mülakatta Osman Kavala’yı cezaevinde ziyaret etmek istediğini açıklayan AK Parti Milletvekili Tuğrul Türkeş bu isteğini şöyle anlatmış “Bakanımız Yılmaz...

Bir hafta önce verdiği bir mülakatta Osman Kavala’yı cezaevinde ziyaret etmek istediğini açıklayan AK Parti Milletvekili Tuğrul Türkeş bu isteğini şöyle anlatmış “Bakanımız Yılmaz Tunç’tan rica ettim. Uygun bir zamanda görüşmek için izin istedim. Osman Kavala’yı ilk kez o ziyarette görmüş olacağım. İşte gerçek millilik, yurtseverlik bu. Bana öğretilen milliyetçilik bu. Türkiye için en iyi şartlarda kaynak bulmak gerekir. Ayrıca, ben hayatının yedi yılını, ömrünün 10’da 1’ini cezaevinde geçirmiş bir babanın çocuğum” demişti. (16 Temmuz 2024)

Tuğrul Türkeş’in bu sözleri kızılca kıyameti kopardı, o gün bugündür tartışılıyor.

Dün Tuğrul Türkeş’i aradım ve “Osman Kavala’yı ziyaret edeceğini açıklamıştınız, bu açıklamanızın üzerinden bir hafta geçti, hala mesele tartışılıyor. Siz hala ziyaret etme konusunda kararlı mısınız? Kopan kızılca kıyamet sizi bu isteğinizden vaz mı geçirdi? Ne zaman ziyaret edeceksiniz, ziyaret tarihiniz belli oldu mu” sorularımı peş peşe sıraladım.

Asla vazgeçmediğini hatta sadece Osman Kavala’yı değil cezaevinde Tayfun Kahramanı da , Can Atalay’ı da Çiğdem Mater’i de ziyaret edeceğini söyledi.

Ne...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin asıl yüzsüzlerini açıklayın… 04 Eylül 2024 | 1.403 Okunma Hukuk sisteminin millisi gayri millisi olur mu? 03 Eylül 2024 | 420 Okunma Kemal Kılıçdaroğlu suçluyu mu övdü? 30 Ağustos 2024 | 240 Okunma Erdoğan'ın büyüsü CB Sistemi'nde bozuldu 28 Ağustos 2024 | 2.923 Okunma Mehmet Şimşek istifa etmedi ama tedirgin 23 Ağustos 2024 | 980 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar