Erdoğan'ın büyüsü CB Sistemi'nde bozuldu

31 Mart seçimlerinden büyük yenilgiyle çıkan AK Partinin, hezimetin nedenlerini, AK Parti seçmenin davranışını ve motivasyonunu etkileyen faktörleri ortaya koyacak kapsamlı bir saha araştırma yapması için bir...

31 Mart seçimlerinden büyük yenilgiyle çıkan AK Partinin, hezimetin nedenlerini, AK Parti seçmenin davranışını ve motivasyonunu etkileyen faktörleri ortaya koyacak kapsamlı bir saha araştırma yapması için bir kamuoyu şirketiyle anlaştığı, o araştırma şirketinin de aylardır sahada olduğu biliniyordu.

Ben böyle bir saha araştırması yapıldığını ilk olarak AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’den duymuştum. 16 Mayıs 2024 günü seçim sonuçlarını değerlendirmek, istişare etmek üzere AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na davet ettiği gazeteciler arasında ben de vardım. İtiraf etmeliyim ki tuhaf duygularla gittim, sekiz yıl aradan sonra AK Parti’den aldığım ilk davetti. Gittiğimde yalnız olmadığımı iktidara muhalif başka gazetecileri görünce anladım.

Kabaktepe’nin o gün gelenlere teşekkür ederken söylediği bir sözü hala aklımda ‘davet etmenin kolay gelmenin zor olduğu bir günde davetimizi kabul edip geldiğiniz için teşekkür ederim’ demişti. O gün orada olması garanti olan iktidar yakını gazetecilerin çoğu yoktu. Davetli olup da gelmeyen muhalif gazeteci ise hemen hemen yok gibiydi.

Kabaktepe o gün yaptığı sunumun ardından bütün soruları cevapladı, hiçbir...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tasarruf tedbirleri kapsamında Maliye’nin radarına boşanmış kadınlar girdi! 12 Eylül 2024 | 880 Okunma Devletimizin bakarkörlüğü! 10 Eylül 2024 | 812 Okunma Türkiye’nin asıl yüzsüzlerini açıklayın… 04 Eylül 2024 | 1.406 Okunma Hukuk sisteminin millisi gayri millisi olur mu? 03 Eylül 2024 | 421 Okunma Kemal Kılıçdaroğlu suçluyu mu övdü? 30 Ağustos 2024 | 241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar