Kavga değil, bedelsiz aşı istiyoruz!

İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerin uygulamaya başladıkları COVID-19 aşısının Türkiye’de de elbette başta sağlıkçılar olmak üzere, risk grupları da dikkate alınarak, bütün halka BEDELSİZ OLARAK yapılmaya başlamasını ve bu konuda kamuoyunun aydınlatılmasını istiyorum.

Artık herkes, siyasetteki bu kavgacı, suçlayıcı, dışlayıcı, bölücü, azarlayıcı dilden bıktı:

Örneğin koronavirüs salgını ile ilgili şeffaf ve doğru bilgi istiyorsunuz...

Bu istek karşılığında, ya gerçek olmadıkları belli birtakım birbirini tutmaz bilgilere ya da siyasal kavga söylemlerine ve hatta ihanet suçlamalarına muhatap oluyorsunuz!

Benim de çok karşı olduğum siyasetteki bu kavga diline örnek vermek için, Yılmaz Özdil’in “Parodi” başlığıyla, sevgili Levent Kırca üzerinden yazdığı mizahi ama belgesel bir eleştiriyi, aşağıya alıntılıyorum.

***

“Ayyaş” diyor.

İsmet İnönü’ye “Hitler” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem öldürmez, yağma öldürür! 27 Nisan 2025 | 206 Okunma Zulüm zulmün mayasıdır! 25 Nisan 2025 | 97 Okunma 23 Nisan 2025 24 Nisan 2025 | 68 Okunma Atatürk 23 Nisan’ı anlatıyor 22 Nisan 2025 | 60 Okunma İlk ve son cumhurbaşkanları Yozgat’ta! 20 Nisan 2025 | 1.760 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar
Close menu