NETANYAHU CİNAYETLERİ ABD ADINA İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Eli kanlı katil Netanyahu'nun Kongre konuşmasında çok önemli bir ayrıntı dikkat çekti.. Netanyahu; "bu mücadele sizin mücadelenizdir, elde edeceksek eğer zafer de sizin zaferiniz olacaktır" dedi.. ABD "bizimle ne ilgisi var birader?" d,yemedi..

Tüm dünyanın gözleri önünde bir utanç gecesine tanık olduk ..
On binlerce masum insanın kanı ellerinden damlayan, bu yüzyılın en vahşi katili Benyamin Netanyahu, ABD Kongresi’nde Şeref misafiri olarak ağırlandı ..
Hiç kimse kendini bu utanç tablosunun dışında görmesin..
Elbette kongre binasının önünde bu kepazeliği protesto eden bir avuç Amerikalı‘yı ve ultra Ortodoks Yahudi’yi tenzih ederek söylüyorum..  
Hiç kimse ama hiç kimse orada böyle bir rezalet yaşanmamış gibi ellerini yıkayıp yoluna devam edemez..
ABD kongresinde bu katile söz hakkı verilmesi ve orada bulunanların, elleri patlarcasına çılgınlar gibi alkışlaması, bu insanlığa karşı işlenmiş suça ortak oldukları anlamına gelir..
**
Saydım.. 72 defa tam 72 defa Benyamin Netenyahu‘nun sözü alkışlarla kesildi .. Ne var bu herifin laflarında bunca alkışlayacak gerçekten merak ediyorum!.. Biz hiç sivil öldürmedik derken elleri patlarcasına bu katili alkışlayan alçakların hadi kulakları sağır gözleri de mi kör?!.. 
“Biz sadece Hamas’ın askerlerini hedef alıyoruz” diyen Netanyahu’nun yalan söylediğini anlamayacak kadar salak mı bu insanlar?..  
Kaldı ki, salaklık bile o kongre binasında yaşanan alçaklığı anlatmak için hafifletici sebep sayılır.. Kim ki Netanyahu’nun kendini aklamak üzere Amerika...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
O GÜN CAN ATALAY'I HİÇ KONUŞMADIĞIMIZI FARKETTİNİZ Mİ? 18 Ağustos 2024 | 270 Okunma TÜRKİYE BU ALÇAK TEHDİDE PABUÇ BIRAKMAZ 30 Temmuz 2024 | 1.344 Okunma ZORLAMAYIN PERİNÇEK'TEN DARBECİ ÇIKMAZ 27 Temmuz 2024 | 448 Okunma NETANYAHU CİNAYETLERİ ABD ADINA İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ 26 Temmuz 2024 | 1.190 Okunma TRUMP'IN BIDEN'DAN, BIDEN'IN KAMALA'DAN NE FARKI VAR Kİ? 25 Temmuz 2024 | 277 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar