O GÜN CAN ATALAY'I HİÇ KONUŞMADIĞIMIZI FARKETTİNİZ Mİ?

Türkiye Büyük Milet Meclisi’nde Can Atalay görüşmeleri sırasında yaşanan o ilkel görüntüleri izlediniz sanırım.. Size de çok garip gelmedi mi bazı şeyler?.. Lütfen tüm ideolojik kimliklerinizi...

Türkiye Büyük Milet Meclisi’nde Can Atalay görüşmeleri sırasında yaşanan o ilkel görüntüleri izlediniz sanırım..
Size de çok garip gelmedi mi bazı şeyler?..
Lütfen tüm ideolojik kimliklerinizi masanın üzerine bırakın, bana karşı olam önyargılarınızdan da sıyrılın ve bir/iki dakikalığına şu anlatacaklarımı anlamaya gayret edin..
**
TBMM’de o gün şöyle bir şey oldu…
Sanki Ahmet Şık, insanları kışkırtmak ister gibi, sinir uçlarına dokunan o sözleri söyledi ve sanki dinleyenlerin sabrının taştığı tam o anda bir ses Alpay Özalan’ın kulağına “şimdi” diye fısıldadı..

**
Filmi birkaç dakika geri sarıp açık ve anlaşılır biçimde soralım dilerseniz..
Kürsüye Ahmet Şık çıkmış.. (Ya da çıkarılmış..)
Daha evvel şanlı Türk Devletini “katil devlet” diye niteleyip batıya şikayet etmiş, şehit savcımızın katili DHKP-C’li teröristleri adeta masum göstermeye çalışan haberler yapmış falan dibin dibinde yaşayan bir acayip kişilik..
Şimdi böyle kritik görüşmeler için süreci anlatmak üzere kürsüye onu çıkarıyorsunuz..
Tamam çıktı kürsüye…
Konumuz ne?
Seçilmiş bir milletvekilinin memnu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
O GÜN CAN ATALAY'I HİÇ KONUŞMADIĞIMIZI FARKETTİNİZ Mİ? 18 Ağustos 2024 | 265 Okunma TÜRKİYE BU ALÇAK TEHDİDE PABUÇ BIRAKMAZ 30 Temmuz 2024 | 1.343 Okunma ZORLAMAYIN PERİNÇEK'TEN DARBECİ ÇIKMAZ 27 Temmuz 2024 | 445 Okunma NETANYAHU CİNAYETLERİ ABD ADINA İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ 26 Temmuz 2024 | 1.185 Okunma TRUMP'IN BIDEN'DAN, BIDEN'IN KAMALA'DAN NE FARKI VAR Kİ? 25 Temmuz 2024 | 270 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar