ÖZGÜR ÖZEL'İ O KOLTUKTAN KİMSE KALDIRAMAZ

Deniz Baykal alçak bir FETÖ tertibiyle gönderilip de yerine Kemal Kılıçdaroğlu geldiğinde konuşulanları hatırlıyor musunuz?.  CHP’lisi AK Parti’lisi ömür biçmişti yeni başkana.. Kimi ilk...

Deniz Baykal alçak bir FETÖ tertibiyle gönderilip de yerine Kemal Kılıçdaroğlu geldiğinde konuşulanları hatırlıyor musunuz?.  
CHP’lisi AK Parti’lisi ömür biçmişti yeni başkana..
Kimi ilk kurultaya kadar kimi ilk seçime kadar gider diyordu..
İlk kurultayı ya da ilk seçimi göremez diyen bile vardı..

Hatta epey bir süre, koltuğu kim için ısıttığı dahi tartışıldı..
Peki sonra ne oldu?..
**
Kılıçdaroğlu daha genel başkan olmadan kaybetmeye başlamıştı zaten.. 2009 yerel seçimlerinde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayıydı..
Değil seçimi kazanmak, kendisine oy dahi verememişti..
2010’da oturduğu CHP Genel başkanlığı koltuğunda ise,
seçim-referandum ne varsa istisnasız tamamını kaybetti..
Peki bunun sonucu olarak ne yaptı? ..
Bildiğim kadarıyla hiçbir şey yapmadı..
Bir vakit kurultayda kendisine rakip olan Muharrem İnce’nin o efsane olmuş konuşmasında dediği gibi; “çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş” ama Kılıçdaroğlu koltuğu kimseye bırakmamıştı..
Özgür Özel’in “bileğinin hakkıyla kazandığı” son kurultaya kadar da “BURDAYIM BE BURDAYIM” diye videolar çekip, parti içindeki yenilikçi hareketin kadrolarına meydan okumaya devam etti..
Ama artık “BURDA” değil.. Ne kadar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
O GÜN CAN ATALAY'I HİÇ KONUŞMADIĞIMIZI FARKETTİNİZ Mİ? 18 Ağustos 2024 | 265 Okunma TÜRKİYE BU ALÇAK TEHDİDE PABUÇ BIRAKMAZ 30 Temmuz 2024 | 1.343 Okunma ZORLAMAYIN PERİNÇEK'TEN DARBECİ ÇIKMAZ 27 Temmuz 2024 | 444 Okunma NETANYAHU CİNAYETLERİ ABD ADINA İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ 26 Temmuz 2024 | 1.183 Okunma TRUMP'IN BIDEN'DAN, BIDEN'IN KAMALA'DAN NE FARKI VAR Kİ? 25 Temmuz 2024 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar