ZORLAMAYIN PERİNÇEK'TEN DARBECİ ÇIKMAZ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e “darbeci” denmiş.. Ömrü darbelerle mücadele ile geçmiş bir politik hareketin liderine “darbeci” imasında bulunmak da rasyonel zekaya hakaret olacak.. ...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e “darbeci” denmiş..
Ömrü darbelerle mücadele ile geçmiş bir politik hareketin liderine “darbeci” imasında bulunmak da rasyonel zekaya hakaret olacak..   
Fikren desteklese bile “antidemokratik” bulduğu için hiçbir dönemde içinde olmadığını, yakın tarihi takip eden herkes bilecektir..

Daha açık bir örek vereyim.. Eminim 28 Şubat sürecinde, Batı Çalışma Grubu’nun “irtica” tehdidi olarak ortaya attığı argümanların tamamına katılıyordu Perinçek..
Ama FETÖ, “Ergenekon Çuvalı”na koyup cezaevine attığında mahkeme başkanına açıkça “Darbeci Generallerin Karşısındayız” diyecek ve yargılandığı davayı değil onu yargıladığını zanneden paralel yapının darbeciliğini hakimin yüzüne haykıracaktı.. 
Özellikle son, en son 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ortaya koymuş olduğu darbe karşıtı tavrıyla herhangi bir darbe ya da darbeciye eyvallah etmeyeceğini çok açık biçimde ortaya koyduğunu biliyoruz, değil mi?.. Bugünün tatlı su demokratları, darbecilere “başbakanlığa teşne” oldukları mesajı yollarken, o aslanlar gibi “bu bir Amerikan darbesidir, geçit vermeyin” diye haykırıp ortalığı ayağa kaldırmıştı.. 
**
Neyse… Gelelim...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
O GÜN CAN ATALAY'I HİÇ KONUŞMADIĞIMIZI FARKETTİNİZ Mİ? 18 Ağustos 2024 | 265 Okunma TÜRKİYE BU ALÇAK TEHDİDE PABUÇ BIRAKMAZ 30 Temmuz 2024 | 1.343 Okunma ZORLAMAYIN PERİNÇEK'TEN DARBECİ ÇIKMAZ 27 Temmuz 2024 | 444 Okunma NETANYAHU CİNAYETLERİ ABD ADINA İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ 26 Temmuz 2024 | 1.183 Okunma TRUMP'IN BIDEN'DAN, BIDEN'IN KAMALA'DAN NE FARKI VAR Kİ? 25 Temmuz 2024 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar