Müstehcen yayınlar tehlike değil mi?

Ekonomiyle, siyasetle ya da başka ‘önemli’ konularla ilgilenen idarecilerimiz, ayırım yapmadan bütün medya vasıtalarında devam eden müstehcen yayınları tehlike olarak görmüyorlar. Ekonomik kriz kötü de...

Ekonomiyle, siyasetle ya da başka ‘önemli’ konularla ilgilenen idarecilerimiz, ayırım yapmadan bütün medya vasıtalarında devam eden müstehcen yayınları tehlike olarak görmüyorlar. Ekonomik kriz kötü de, ahlâkî kriz kötü değil mi?
Her meseleyi vesile kılarak bu konuyu gündeme getirmeye, Türkiye’yi idare edenleri ikaz etmeye çalışıyoruz. Ne yazık ki, idareciler “Medya benden yana olsun, manşetinde ben olayım da nasıl yayın yaparsa yapsın” diye düşünüyor.

Çok daha üzücü ve düşündürücü olan, normal zamanlarda “müstehcen yayın yapıyor” diye bu gazeteleri evlerine sokmayan mütedeyyin insanlar; şimdi; “Benim sevdiğim siyasetçiden bahsediyor” diye bu çirkin gazetelere abone oluyor ve evlerine, işyerlerine sokuyor! Acip ve garip bir hal değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 152 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 128 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 108 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 117 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar